Seuraintalo Ilmola

Seuraintalo Ilmola on Ikkeläjärviseuran ylläpitämä kylätalo, joka on toiminut kylän yhteisessä käytössä yli 90 vuotta. Seurantalo lämpiää ja jäähtyy ilmalämpöpumpuilla, joten talo soveltuu pieniin ja vähän suurempiinkin juhliin ja tapahtumiin sekä talvella että kesällä. Talo sijaitsee keskeisellä paikalla Ikkeläjärventien varressa, joten sinne on helppo löytää. 

Ilmolan pihalla on grillikota, iso urheilukenttä ja aivan vieressä on valaistu pururata. Talvisin pihalle jäädytetään luistelukenttä ja pururadalle tehdään hiihtoladut. Ilmolan tiloihin kuuluu sali, näyttämö, ruokailutila, keittiö ja wc-tilat. Taloon mahtuu 120-150 henkilöä ja siellä on valmiiina astiasto 100 hengelle. Keittiön on nykyaikainen ja sen varusteina ovat muun muassa suurkeittiötiskikone, isot kahvinkeittimet, kaksi hellaa ja uunia sekä jääkaappi.

Ilmola on remontoitu täydellisesti vuonna 2013 ja se on vuokrattavissa edullisesti juhlien ja tapahtumisen pitopaikaksi ympäri vuoden. Voit vuokrata myös pelkän astiaston, kahvinkeittimen tai mitä tahansa kalustoa omia juhliasi varten. Hinnat näet vuokrahinnastosta.

Vuokrahinnasto.

YHTEYSTIEDOT

Käyntiosoite seuraintalo Ilmolaan:
Rytinevantie 6
61880 IKKELÄJÄRVI

Varaukset:
Puh. 040 500 9332    (Elina Haapakoski)     tai      e.haapakoski(at)gmail.com